НачалоЗа мен

 ЗА МЕН

За мен

Written by Published in About 0

Здравейте!

Аз съм Люси и се радвам да Ви приветствам на страниците на Енергия от Изтока.

Масажите са не само моя професия. От момента, в който за пръв път се докоснах до тяхната магия, с нетърпение очаквам какво ще ми донесе всеки следващ ден и всеки един клиент. 

 

СЕРТИФИКАТИ:

2008-2009г. - Традиционен Тайландски Йога масаж, Тай СПА протоколи и детоксикация 

                    SACRED BODYWORK, Маями, САЩ

2005г.         - Енергийна Медицина с Дона Идън

                    INNERSOURCE, Маями, САЩ

2004г.         - Масаж с вулканични камъни

2003г.         - Медотерапия

2003г.         - Юмейхо

2003г.         - Ароматерапия

 

 

 

 

С масажи се занимавам малко повече от 10 години. През цялото това време, освен че работех и трупах практически опит, аз не спирах да търся начини да се усъвършенствам и да уча нови неща.

Особен интерес за мен представляваха случаите, в които трябваше да се справям с проблеми, породени от начина ни на живот, работата, стреса и напрежението. Напоследък все повече хора се оплакват от чести главоболия, схващания във врата и раменете, болки в кръста, подувания, ставни проблеми и в повечето случаи причините се коренят в ежедневието ни и по-скоро в липсата на време за себе си, за пълноценна почивка или просто минута тишина и покой.

В последните 7 години все повече започнаха да ме интересуват начините за превенция на заболяванията. С тази идея се насочих към т. нар. алтернативни методи на въздействие - Енергийната Медицина на Дона Идън и Традиционния Тайландски Йога Масаж. Моята идея беше да ги съчетая с натрупания от различните масажни дисциплини опит и знания, за да постигна още по-добри резултати при премахване на болките, подобряване на общото физическо състояние на клиентите и балансиране на техните енергии. В резултат на това сега комбинирам 12 различни дисциплини в индивидуални за всеки клиент процедури като ги адаптирам към всеки конкретен случай.